You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Witte Orchidee met 5 takken

€ 25 - € 35

Ontdek de schoonheid van onze elegante witte orchidee met vijf takken! Deze luxe plant voegt een verfijnde touch toe aan elke ruimte met zijn tijdloze, pure uitstraling. Perfect voor elk interieur, van modern tot klassiek, en een ideale keuze voor een stijlvol cadeau. Geniet van langdurige bloei en een vleugje natuur in je huis met deze prachtige orchidee!

Witte orchideeën, zoals de Phalaenopsis, zijn relatief eenvoudig te verzorgen als je hun basisbehoeften begrijpt. Hier zijn enkele tips voor de verzorging:


1. **Licht**: Plaats de orchidee op een lichte locatie, maar vermijd direct zonlicht. Bij voorkeur een plek met helder, indirect licht.


2. **Temperatuur**: Orchideeën gedijen goed bij kamertemperaturen tussen 18°C en 24°C. Ze kunnen kortstondige lagere temperaturen verdragen, maar vermijd kou en tocht.


3. **Water geven**: Laat de potgrond tussen de gietbeurten door opdrogen. Meestal is het voldoende om de plant eens per week water te geven. Zorg ervoor dat de pot goed draineert om wortelrot te voorkomen.


4. **Vochtigheid**: Orchideeën houden van een iets hogere luchtvochtigheid. Als je huis droog is, kun je een luchtbevochtiger gebruiken of de plant op een schaal met vochtige kiezelstenen zetten.


5. **Voeding**: Geef de orchidee elke 2-3 weken vloeibare orchideeënvoeding tijdens het groeiseizoen (lente en zomer). In de herfst en winter kun je de voeding verminderen.


6. **Verpotten**: Verpot de orchidee om de 1-2 jaar, of wanneer je merkt dat de wortels de pot hebben ingevuld. Gebruik speciale orchideeëngrond voor een goede doorluchting.


7. **Snoeien**: Snijd verwelkte bloemen af om de plant energie te besparen. Als de stengel helemaal bruin en droog is, kun je deze bij de basis afsnijden om een nieuwe bloei te stimuleren.


Met deze verzorgingstips kun je ervoor zorgen dat je witte orchidee er op zijn best uitziet en een lange tijd blijft bloeien.

De prijs zonder pot is €24,99, met klassieke zwarte pot €34,99 !


Kleur:
Voeg een kaartje toe:
Prijs:

Share
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit produkt.

Geef een beoordeling

Score


Wij leveren volledig gratis in regio Genk!         

Aanbevolen stukken